Cryptovaluta is een platform voor het handelen van digitale asset-uitwisseling

Als handelaar in de Digital Asset Exchange-markt volgde ik de voortgang van Cryptocurrency-activa (CVA) zoals Ethereum en Litecoin. Beiden hebben hun run in de markt gehad, maar onlangs hebben beiden in waarde gestegen. Dus als u geïnteresseerd bent in investeren in digitale activa, moet u zich bewust zijn van deze twee nieuwe spelers op de markt. Als u meer wilt weten over deze twee activa, en welke beter is dan de ander, blijf lezen.

Cryptovaluta is een platform voor het handelen van digitale asset-uitwisseling.

Sommige van de digitale valuta’s die worden verhandeld op Cryptovaluta zijn Peercoin en Zcash. Het platform zelf is gestart in maart van 2021 en totdat dit punt behoorlijk succesvol was. De makers van het platform zijn Jon Matonis en Kyle Scalpino. Hun doel is om een snel, betrouwbaar en particulier alternatief te bieden voor traditionele aandelenmarkten. Volg via ripplekoers.com de koersen van de meeste cryptovaluta, ook de ripple koers

Wat maakt het verschil tussen cryptocurrency-activa en de andere digitale asset-uitwisselingsmunten daar? Ten eerste zijn ze allemaal digitaal. Digitale activa verschillen van traditionele grondstoffen in die zin dat ze niet door fysieke middelen worden opgeslagen. Integendeel, het eigendom van deze activa wordt bepaald door het softwareprogramma dat ze worden gehost onder. Dit wordt de sleutels of digitale certificaten genoemd.

Om een van deze digitale certificaten te kopen, verkopen of inruilen, hebt u de sleutel nodig. De sleutel kan op een bepaald moment worden gegenereerd, meestal eenmaal per dag. Als u een probleem hebt met de sleutel, gaat u gewoon terug naar de website en genereert u een nieuwe sleutel. Een eenvoudig online formulier zal u laten zien hoe dit te doen.

Zodra u zich hebt geregistreerd, kunt u de markt bezoeken. Wanneer u dat doet, ziet u een aantal valutaparen die op uw scherm worden weergegeven. De meesten van hen zijn van het Europese continent, hoewel u zult merken dat er een paar paren uit Azië zijn. U kunt selecteren welk paar u wilt kopen, en zodra u het hebt geselecteerd, ziet u een prijs voor elk. Afhankelijk van de markt, laat het proces dan de valuta voor het paar kopen en verkopen.

Wat is Ethereum

Ethereum is open toegang tot digitaal geld en datavriendelijke diensten voor iedereen – ongeacht je achtergrond of locatie. Het is een door de gemeenschap ontwikkelde technologie achter de cryptocurrency ether (ETH) en duizenden applicaties die je vandaag kunt gebruiken.